بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

برجام موضوع گفت‌و‌گوی گروسی و وزیر خارجه آلمان

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر خارجه آلمان بر سر برنامه جامع اقدام مشترک (برجام ) گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 26
کد خبر: ۶۴۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر رافائل گروسی روز دوشنبه با اعلام رایزنی ‌های تازه خود با هایکو ماس از جمله در خصوص برجام اظهار داشت که آژانس بر ادامه روند دیپلماتیک برای حفظ برجام تاکید می کند.
گروسی در صفحه توییتری خود، ملاقاتش با هایکو ماس را عالی توصیف و تاکید کرد که در این نشست در خصوص مسائل مهمی از جمله بحران کرونا و توافق هسته ای ایران رایزنی کرده است.
وی همچنین آلمان را یکی از اصلی ترین شرکای آژانس بین المللی انرژی اتمی برای اجرای مفاد برجام و از حامیان آن نامید.
طبق اعلام صفحه توییتری وزارت خارجه آلمان، در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی که پس از این دیدار برگزار شد گروسی با بیان این که در چنین شرایط بحرانی به آلمان سفر کرده تا در مورد آخرین تحولات مقابله با همه گیری کرونا و نیز نقش آژانس بین المللی در نظارت بر فعالیت های هسته ای ایران بحث و تبادل نظر کند گفت این وظیفه مهمی است که این نهاد روی صدها تاسیسات هسته ای در جهان انجام می دهد.
گروسی با بیان اینکه روند نظارت بر این تاسیسات در برهه کنونی به دلیل شرایط موجود در جهان دشوارتر از پیش شده است، افزود: ما البته موارد مهمی مانند ایران را داریم که تلاش و همکاری ویژه ای را در این راستا می طلبد.
مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی همچنین آلمان را از جمله اصلی ترین کشورهای حامی فعالیت های این نهاد نامید و تاکید کرد که برلین همواره در مرکز تلاش هایی بوده که روند حل اختلافات با ایران را به مسیر دیپلماتیک سوق داده است و آژانس مصمم است این مسیر را همچنان ادامه دهد.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر